top of page

Közönségcsalogató, nagyszerű győzelem!


NBIII-as csapatunk a múlt heti fiaskó után, óriási bizonyítási vággyal fogadta a keleti csoport egyik favoritját, az eddig 100%-os, Kazincbarcikai BSC csapatát.

A bizonyítási vágy győzelemmé érett, ugyanis csapatunk szervezett és tetszetős játékkal, a mérkőzést végig uralva, két góllal legyőzte a remek erőből álló KBSC-t.


Nagyszerűen kezdtük a mérkőzést, már az első percekben ráerőltettük akaratunkat az ellenfélre, és a 10. percben egy gyönyörű Balanescu-Ficsor-Sárközi baloldali összjátékot követően, Sárközi pazar góljával megszereztük a vezetést. Első félidőre jellemző volt, hogy védelmünk végig szinte hibátlanul zárt, és a középpályát kemény és határozott játékkal uraltuk. Sok mindent elmond hátvédsorunk remekléséről, hogy a bajnokság egyik legerősebb támadósorát magáénak tudó KBSC az első félidőben csupán egy-egy kontratámadással és egy veszélyes szabadrúgással vétette észre magát. Ellenben mi a 42. percben megduplázhattuk volna előnyünket, amikor Ficsor ugrott ki és tört kapura, 100%-os helyzetben, önzetlenül Urbánt akarta megjátszani, azonban a barcikai védő az utolsó pillanatban mentett. Már az első félidőben remek iramú rangadónak lehettek szemtanúi a kilátogatók, akik a második félidőben sem csalódhattak.


A Kazincbarcika újult erővel vágott neki a második félidőnek. Néhány percig előnyünk tudatában - érthető módon - kapunk elé is szegezte csapatunkat, azonban egyenlítő gól helyett, újabb nagyszerű monori gól következett, szurkolóink legnagyobb örömére. Az 57. percben Bonifert nagyszerű beadásába, Urbán sarokkal még bele tudott érni, így a labda a hosszú oldalon helyezkedő Ficsor elé pattant, aki köszönte szépen a lehetőséget és megszerezte első monori gólját. A Kazincbarcika mindent megtett a szépítésért, de Bozsó kapus és a kőkemény monori védelem eszén a mai napon nem lehetett túljárni. A hátralevő részben a Kazincbarcika birtokolta többet a labdát, mi viszont többször vezettünk veszélyes kontratámadást és ha kicsit pontosabbak vagyunk a végjátékban, akár egy nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna.


Összességében egy erős ellenfelet sikerült legyőznünk, magabiztos, jó játékkal. Kapusunk és védelmünk kimagaslóan teljesített, támadóink kreatív játéka pedig sok-sok kialakított helyzetben nyilvánult meg.

Nem hiába zúgott a vastaps a mérkőzés végén. Jár a gratuláció a játékosoknak és stáb tagjainak, valamint a szurkolóknak egyaránt.

Arra a kérdésre, hogy a mai nagyszerű siker mekkora jelentőséggel bír, arra a következő hetek mérkőzési adják majd meg a választ, de azt biztosan kijelenthetjük, hogy amennyiben a hozzáállás a maihoz hasonló lesz, úgy nagy sikerekre lehet hivatott az idei Monor, és szurkolóink még sok szép monori győzelemnek örülhetnek majd.


Zengjen-zúgjon, Hajrá Monor!

Monor SE - KBSC 2-0 (gólszerzők: Sárközi, Ficsor)

Csapatunk:

Bozsó - Fazekas, Katona, Villányi, Balanescu (Tóth) - Ficsor, Karacs (Tamás), Hunya. Bonifert, Sárközi - Urbán (Csőke)


Horváth Dávid edzői értékelése: Az elmúlt heti vereségünk után egy rangadó megnyerésével tudtunk javítani. A győzelmünk megérdemelt volt, érezhették a játékosaim is mely hozzáállás a célravezető. Külön kiemelném Fazekas Richárd sportemberi nagyságát, aki 2015 márciusban lépett utoljára pályára a súlyos sérülése előtt és most kezdőként végig játszva jó teljesítményt nyújtott!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page