top of page

NBIII 1 forduló

Magabiztos 3-0-ás győzelem az idénynyitón!

Felnőtt, NBIII-as csapatunk ragyogó időben, nagyszámú hazai nézőközönség előtt, immáron a keleti csoportban fogadta DVTK II. csapatát a szezonnyitón.

Horváth Dávid, edzőnknek nem volt könnyű dolga, hiszen sok új játékost kellett beépítenie a tavalyi csapatba, de a látottak és az eredmény alapján jó úton jár, hiszen csapatunk 6 új játékossal a kezdőben magabiztos és olykor látványos játékkal sima 3-0-ás győzelmet aratott a jó erőkből álló, fiatal és lendületes Diósgyőr második csapata ellen.


Az első félidő elején ellenfelünk egy nagyszerű, távoli lövéssel majdnem gyorsan megszerezte a vezetést, azonban Bozsó óriási védéssel hárítani tudott. Ezt követően lépésről lépésre vettük át az irányítást. Mezőnyfölényünk a 31. percben érett góllá, amikor egy szép szabadrúgáskombinációt követően, újonnan igazolt csatárunk, Urbán Gábor gyönyörűen fordult le védőjéről, majd laposan kilőtte a rövid alsó sarkot. Ivan Rados, a DVTK, rutinos NBI-es hálóőre nem háríthatott. Az első félidőben, a gólunkat követően is még több nagy lehetőségünk volt, de gól már nem született, így 1-0-ás monori vezetéssel mentek pihenni a csapatok.

A második félidőben még inkább feljavult csapatunk játéka. Több szép és lendületes támadást vezettünk. Az 57. percben Sárközi-Ficsor összjátékot követően, Hunya kapta meg a labdát, és mesterien tálalt Urbán elé, aki ismét nem hibázott: Rados mellett elgurított labdájával megszerezte a Monor és önmaga második gólját. Még mielőtt a DVTK válaszolni tudott volna, egy Sárközi tűzijátékot követően ismételten egy új igazolás, Balanescu Dániel értékesítette helyzetét, 3-0-ra módosítva a mérkőzés állását. A 3-0-ás vezetés tudatában sem álltunk vissza, gyors, és tetszetős támadásokat vezettünk, de több gól már nem született.

Összegezve, magabiztos győzelmet arattunk, amely bizakodásra adhat okot. Védelmünk tökéletesen zárt, támadásban sok helyzetet kialakítva, szép gólokat szereztünk.

Sok sikert kívánunk a Diósgyőr második csapatának. Fiatal, sokra hivatott társaság, amennyiben nagyobb felnőtt rutinra tesznek szert, még sok kellemetlen percet okozhatnak ellenfeleiknek. Ugyankkor a mai napon nem találták ellenszerét kemény és szervezett játékunknak, így győzelmünk teljes mértékben megérdemelt.

Monor SE - DVTK II 0-3 (gólszerzőink: Urbán 2, Balanescu)

Csapatunk: Bozsó - Illés, Katona (Csőke), Villányi, Petrezselyem (Bonifert) - Ficsor, Karacs, Hunya, Balanescu, Sárközi - Urbán (Miholics)

Horváth Dávid edzői értékelése: Fontos volt a jó szezonkezdet, hiszen a sok új játékos csapattá kovácsolását meggyorsítják a sikerek! Akadozott néhol a játékunk, de a győzelmünk, így is megérdemelt volt. Külön öröm volt, hogy a tavalyi évhez képest sokan kijöttek és buzdították a csapatot!

Mérkőzésről készül összes kép megtekinthető facebook oldalunkon.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page