top of page
Keresés

Veretlenül zártuk a szezont!!!


Tiszafüredi VSE-Monori SE 2-3 (0-1) Monori SE: Paulovicz D.-Balanescu D., Barthel G., Ficsor R., Villányi G., Karacs D. (Haragos V.), Bonifert P. (Tamás D.), Májer G. (Tóth Á.), Tóth B., Sági M., Tóth Á. S. Gól: Bonfert P. (2), Ficsor R.

Győzelemmel búcsúztak kedvenceink a 2017/18-as NB III. keleti csoportjától, ezzel a srácoknak sikerült megcsinálni a szinte lehetetlent: veretlenül megnyerni a bajnokságot (25 Győzelem-5 Döntetlen-0 Vereség)! Elképesztő!

A monori fiúk, a szezon utolsó mérkőzésén, borzasztó nehéz körülmények között is hajtottak, küzdöttek egy olyan Tiszafüred ellen, akik számára létfontosságú volt ez a mérkőzés a bennmaradás szempontjából. Ez viszont nem befolyásolta a monori csapatot, a srácok 3-2-re megnyerték a mérkőzést, Bonifert Péter duplájával, valamint Ficsor Richárd találatával.

A mérkőzést megelőzően kérdéses volt egyáltalán, hogy le lehet-e játszani a mérkőzést, hiszen két órával a meccs előtt leszakadt az ég a tiszafüredi pályára, amely nyomokban már-már vízilabdamedencére emlékeztetett. Szerencsére az eső elállt, a villámok abbamaradtak, így elkezdődhetett az utolsó bajnoki. Látszott, hogy a nedves talaj megnehezítette a játékosok dolgát, ebből azonban mégis csapatunk jött ki jobban, hiszen a 22. percben Bonifert Péter csapott le egy kipattanóra és szerezte meg a vezetést csapatunknak (0-1). A félidőben volt egy-két helyzet, több gól azonban már nem esett, így előnnyel vonulhattunk a szünetre.

A második játékrészt parádésan kezdtük, ugyanis a 49. percben Ficsor volt eredményes, miután a kapussal szembe találta magát, majd higgadtan helyezett a kapu jobb oldalába (0-2). A harmadik gólra sem kellett sokat várni, mindössze 3 perccel később, az 52. minutumban Bonfiert Péter került a tizenhatoson belülre, és nagy erővel lőtt a hálóba, a kapus csak beleérni tudott, hárítani már nem (0-3). Ekkor úgy tűnt, hogy a hazai csapat egy súlyos vereségbe is beleszaladhat, a 68. percben azonban mégis összejött a szépítő találat, amelyet Székely Dávid jegyzett, miután Sági Milán felszabadításába sikerült beleérnie, így róla került a labda a monori kapuba (1-3). Úgy nézett ki, hogy a végeredmény is ez marad, ám a 93. percben a füredi Bozsó fantasztikus távoli lövése a jobb kapufáról vágódott Paulovicz kapujába, aki tehetetlen volt ennél a szituációnál.

Jók: Ismét megmutatta az egész csapat, mitől is vagyunk bajnokok, hiszen az utolsó fordulóban, az utolsó helyezett ellen is megmaradt a lendület, a motiváció, ennek pedig meg is lett az eredménye. Bonifert Péter pályafutása utolsó mérkőzésén duplázni tudott, ez pedig méltó lezárása fantasztikus játékos karrierjének!

HORVÁTH Dávid vezetőedzői összefoglalója : – Egy olyan ellenfélre számítottunk, aki mindent egy lapra feltéve nekünk ront, ami így is lett. Azt kértem a játékosoktól, hogy ezt használjuk ki és gyors ellentámadásokat vezessünk. Ebből lett egy rohanós, gyors játék, amibe mi nem hibáztunk bele, sőt gólokat tudtunk szerezni. Három gólos előnyünknél tulajdonképpen eldőlt a mérkőzés. Nagyszerű szezonon vagyunk túl, veretlenül fejeztük be a bajnokságot, amit fantasztikus érzés átélni! Köszönet mindenkinek aki szurkolt, segített vagy csak egyszerűn szimpatizált velünk!

43 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

TÁMOGATÓINK

bottom of page