top of page
Keresés

Szerencsi Miklós győztes góljával diadalmaskodtunk a Kecskemét ellen

Remekül sikerült hazai pályán a tavaszi szezon nyitánya, hiszen a téli átigazolási időszakban aktív, Kecskeméti TE gárdáját győztük le. Az első félidő középén ugyan hátrányba kerültünk, de hatalmasat küzdve, először Farkas Ádám gyönyörű szabadrúgásával egalizáltunk, majd a második játékrészben, a „régi-új” játékosunk, Szerencsi Miklós lőtte be a győztes találatot. Győzelmünkkel közelebb kerültünk a második pozícióhoz, ugyanis a Szentlőrinc remizett a Dunaújvárossal, így 6 pont választja el a két csapatot egymástól. A következő fordulót a március 15.-ei ünnep miatt szombaton rendezik, akkor a Honvéd tartalékcsapatához látogatunk, a Csepeli Stadionban kerül megrendezésre az összecsapás. Legközelebb hazai környezetben március 22.-én 15 órakor láthatjuk csapatunkat, akkor a THSE-Szabadkikötőt fogadjuk. Akkor is Zengjen – zúgjon, Hajrá Monor!


Monor – Kecskemét

2–1 (1–1)

Monor, 300 néző. Vezette: Kulcsár K. (Imrő II J., Török K.)


MONOR: Bozsó A. – Barthel G., Karacs D., Tóth F., Szabó Zs. – Hunya K., Farkas Á., Haragos V., Szerencsi M. – Tóth Á., Ficsor. Vezetőedző: Horváth Dávid.


GÓL: Farkas Á., Szerencsi M., ill. Kéri T.


SÁRGA LAP: Barthel G., Hunya K., Szabó Zs., Szerencsi M.


HORVÁTH DÁVID: – A mérkőzés elején még edzőmeccs ritmusban voltunk, akkor jobban játszott a KTE, megérdemelten szereztek vezetést. Utána viszont egyre jobban jöttünk fel, az eredmény mellett játékban is ki tudtuk egyenlíteni a találkozót. A második félidő teljes egészét ugyan nem uraltuk, de döntő időszakban nyomást helyeztünk ellenfelünkre, és miután megszereztük a vezetést, utána nagyon jól sáfárkodtunk az előnyünkkel. Nagy küzdelem árán végül értékes győzelmet arattunk, gratulálok a játékosoknak, mert hátrányból felállva szereztük meg a három pontot.




47 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

TÁMOGATÓINK

bottom of page