top of page
Keresés

Rendelkezzen cége TAO összegéről


Tisztelt Cégvezető!

Bizonyára Ön is hallott róla, hogy a 2011-ben elfogadott sporttörvény alapján lehetőségük van arra, hogy a társasági adójuk 70%-t felajánlják az 5 látványsportág utánpótlás nevelésére.

A Monori Sportegyesület labdarúgó szakosztályának erre a célra beadott pályázatát elfogadták. Ez nagy lehetőség szakosztályunk számára , hiszen eddig is jelentős bevételünk származott ebből. Ez az összeg – a törvény értelmében – csakis és kizárólagosan az utánpótlás nevelésre (sportszer, sporteszközök, felszerelések vásárlása, utazási és nevezési költségek) fordítható.

Ezen támogatásokkal óriási terheket tudunk levenni a szülők válláról, ezzel is megkönnyítve Monor város és környéke fiatalságának az egészséges életmódhoz , a testi és erkölcsi neveléshez szükséges körülmények megteremtését.

Az MSE minden egyes tagja köszönetét fejezi ki az eddigi támogatásukért, és kérjük Önöket arra, hogy a továbbiakban is segítsenek ily módon bennünket.

Ha Ön úgy érzi, hogy támogatná fiatal sportolóinkat társasági adója felajánlásával kérem vegye fel egyesületünkkel a kapcsolatot.

Határidő: 2019. december 20. Segítségüket tisztelettel megköszönjük.


14 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

TÁMOGATÓINK

bottom of page